Problems sending private messages...

General discussion about calculators, Swiss Micros or otherwise
Post Reply
mcc
Posts: 203
Joined: Fri Jun 23, 2017 3:10 am

Problems sending private messages...

Post by mcc » Sun May 05, 2019 11:52 am

Hi,

recently I have problems sending private messages to board members.
Each message will be copied to the Outbox folder where it got stuck.
I mailed the admins but didn't receive a reply.

Who can help?
Thanks a lot in advance!
Cheers!
Meino
DM 42 - SN: 00373, Firmware v.:3.13. / 3.13. as compiled by SwissMicros

grsbanks
Posts: 815
Joined: Tue Apr 25, 2017 9:23 am
Location: Preston, Lancs, UK
Contact:

Re: Problems sending private messages...

Post by grsbanks » Sun May 05, 2019 1:27 pm

It stays in the outbox until it is read by the recipient.

This is normal behaviour.
Not SwissMicros staff, just an enthusiast.

mcc
Posts: 203
Joined: Fri Jun 23, 2017 3:10 am

Re: Problems sending private messages...

Post by mcc » Sun May 05, 2019 2:02 pm

Hi grsbanks,

oh! Thanks for the info.
From Outlook and neomutt and the web-mail interface of my mail provider
I learned, that something cannot be sent, if it stays in the outbox folder.
Good to know, that with this forum software it is totally different.
I will wait, until the mails get read then...

Thanks a lot!
Cheers!
Meino
DM 42 - SN: 00373, Firmware v.:3.13. / 3.13. as compiled by SwissMicros

grsbanks
Posts: 815
Joined: Tue Apr 25, 2017 9:23 am
Location: Preston, Lancs, UK
Contact:

Re: Problems sending private messages...

Post by grsbanks » Sun May 05, 2019 7:10 pm

I agree that it's counter-intuitive and I've never seen anything else behave that way :)
Not SwissMicros staff, just an enthusiast.

Post Reply