Page 1 of 1

nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Tue Jul 02, 2019 12:38 pm
by michaelzinn
This code turns out very wrong, I suspect it's because of the flag stuff. Try encoding and then decoding it for the DM11

Code: Select all

ENTER
LBL A
1
F? 0
GTO 6
R_down
ENTER
Output looks like this, containing commands that the DM11 can't even execute like register arithmetic?

Code: Select all

STO÷ 7
GTO 0
STO× (i)
STO- 5
???
???
ENTER

Re: nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Tue Jul 02, 2019 3:56 pm
by michaelzinn
Also, the decoder displays DSE as 42 28, while the calculator shows it as 42 5.

Re: nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Tue Jul 02, 2019 6:58 pm
by rprosperi
Confirmed.

Something looks broken...

Re: nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Wed Jul 03, 2019 5:43 am
by grsbanks
Thanks for raising this. I'll look at it as soon as I can. It might be a few days before I get the opportunity.

Re: nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Sat Jul 06, 2019 8:53 am
by grsbanks
This was breaking because "R_down" isn't recognised as a command (the "NaN" in the middle of the dump was the clue to this).

If you use "Rv", "RDN" or "R↓" instead then it works, but I'll alter the code so that it accepts R_down as well.

Re: nut_decoder for DM11 has troubles with flags?

Posted: Sat Jul 06, 2019 9:13 am
by grsbanks
This (and the DSE thing which also affected x<>I and ISG) is fixed on my staging server. I'm just waiting for Michael or David to pull it down to the SwissMicros website.